WAT IK DOE

Met storytelling weet ik mensen te inspireren en in hun essentie te raken. Dat doe ik onder meer met mijn blogs en artikelen, op bijvoorbeeld inspirerendleven.nl , nieuwetijdskind.com en facebook. Daarnaast zal ik voor het blad Spiegelbeeld het komende seizoen (2016/2017) een serie artikelen schrijven rond het onderwerp eenheidsbewustzijn. Ook reikt mijn inspiratieboek voor goed genoeg zijn met een doe-bijlage voor goed voor jezelf zorgen, aanmoediging en houvast aan bij het volgen van je eigen weg.

Ik geef als verbinder, inspiratiebrenger en koersbewaker ook aandacht aan projecten en werkzaamheden, zoals:

  • Warm thuis, Sterk door Liefde – – als inspirator en koersbewaker
  • Netwerk Change is Happening – – als inspiratiebrenger en verbinder

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

IK_Logo_01I.K. in I.K.-ID

I.K. staat voor Intrinsieke Kracht. Een kracht die niet van buiten opgelegd is, maar diep van binnenuit komt. Van waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je je goed en geborgen voelt en wat jou helemaal in je kracht doet staan. Als je hier voor durft te gaan, kom je het meest tot zijn recht.
Het is ook een kracht die een soort chemische werking heeft waardoor dingen als vanzelf (lijken te) gaan. Daarmee heeft het een (zelf)creërend vermogen en een aantrekkings- kracht. Want hoe bewuster je met je eigen kracht omgaat en doet wat dicht bij jezelf ligt, hoe duidelijker je bent naar je omgeving en hoe zuiverder het handelen.

Dat is voor mij authenticiteit, gevoel hebben bij wie je bent en wat daarbij hoort, de kracht van wat dat teweegbrengt en de beleving die erbij hoort. Oftewel Feel your essence, Energize your message.

 

Wil je dit delen?Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone