OVER MIJ

YaelEind 2008 begon ik voor mezelf om Mens en Bedrijf meer houvast te geven bij het handelen vanuit hun eigen kracht. Dáárvoor heb ik 10 jaar in met name Amerikaanse bedrijven gewerkt, veelal in een liaison functie tussen sales, marketing en finance bijdragend aan meer professionalisering en nauwere samenwerking. Het ging mij hierbij altijd om het grotere geheel.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door toegewijde aandacht voor de ander. Ik ben een echte spiegelaar en bezit een scherp analytisch vermogen en uitstekend ontwikkeld intuïtief vermogen. Hierdoor weet ik elke keer de essentie te raken en reik ik zowel zicht op de kern van de zaak aan als houvast voor de juiste actie, bij mensen, communicatie én processen.

Uit eigen ervaring weet ik hoe je jezelf, je functioneren én persoonlijke ontwikkeling in de weg kunt zitten. Daarbij komt dat ik al vroeg in mijn leven de ontwikkeling met mijzelf aan moest. Het is een reis geweest die mij richting onvoorwaardelijk vertrouwen in het leven brengt. Deze reis vormde tevens de basis voor Wie ik wil zijn, inspiratieboek voor goed genoeg zijn met een doe-bijlage voor goed voor jezelf zorgen, bedoeld als aanmoediging en houvast bij het volgen van je eigen weg.

” Het leven is als een dans op het ritme van je hart. “


Icon_mandala MAuthenticiteit
staat voor mij voor zuiverheid van handelen. Het heeft te maken met gevoel hebben bij wie je bent en wat daarbij hoort, de kracht van wat dat teweegbrengt en de beleving die erbij hoort. Oftewel Feel your essence, Energize your message. Naar mate je jezelf beter leert kennen, des te makkelijker het wordt om bewust met je eigen kracht om te gaan. En hoe meer je je ontdoet van gedrag waarmee je jezelf eigenlijk in de weg zit, des te meer je handelt vanuit je eigen kracht. En deste duidelijker je naar je omgeving wordt. Je bereikt meer met minder moeite en dat met meer hart voor jezelf, de ander, en je omgeving incl. natuur.

” Feel your essence, energize your message. “

 

Wil je dit delen?Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone